Snoeien in gisteren (7)

On 19 July 2011 by caroliengeurtsen

Deur 7 Uit: 80 deuren verder
Gisteravond
werd op #blogpraat, een soort chatroom voor bloggers, onder andere dit blog besproken, omdat ik daar zelf om gevraagd had. Er kwamen heel veel goede en bruikbare tips binnen waar ik erg blij mee was. Een aantal waren bij mijzelf ook al de revue gepasseerd, maar dan gefragmenteerd ergens op de To Do list blijven hangen en een aantal waren nieuw voor mij en zeer zinnig.

En net als de * blogpraat van vorige week maandag, ben ik ook nu gelijk aan de slag gegaan, vandaar het andere uiterlijk vandaag.

Tijd om te snoeienDat wat betreft het hier zichtbare gedeelte. Nu hoogste tijd om de stormschade aan te pakken, zowel in- als buitenshuis. De blauwe regen in de tuin is van de muur komen donderen door de harde windvlagen van vorige week. De schaar  kan erin.  Dan de uitdaging om tegelijkertijd het papierwerk aan te pakken wat er binnen ligt en langzamerhand een plan de campagne te gaan maken richting weggooien wat absoluut niet mee mag naar een volgende huisdeur, wat misschien opgeslagen moet worden voor het geval er niet direct woonruimte beschikbaar is en wat echt mee moet naar waarheen dan ook.

Tijd om weer wat te gaan doen dus. Help!

* Blogpraat  is een keer in de week op maandagavond, en een aanrader voor iedereen die regelmatig online stukjes schrijft of wil schrijven, te bereiken via de hashtag  # op Twitter of kijk op de Blogpraat website voor meer informatie.

80 dagen lang een andere deur om open te doen, tegen te trappen, mijn neus tegen te stoten of aan voorbij te gaan. 80 deuren totdat die ene op 1 oktober voor de laatste keer dichtvalt. Met beeld en geluid. Hier begon het: Open Deuren: Limit to your love2 Responses to “Snoeien in gisteren (7)”

 • Op 1 oktober moet het huis waar ik nu in woon opgeleverd worden inderdaad. Vandaar de combi deuren en schrijven – Het beeld was er trouwens eerst – de foto’s had ik in April al gemaakt als rustgevend & lollig projectje in Turkije.

  En dank voor het compliment #geniaal – erg leuk om te doen.
  Bijzonder variant van stok achter de deur 😉
  Groet en dank voor je respons!!
  Carolien

 • Jou 80 deuren idee is werkelijk geniaal. Maar wat gaat er naar 80 deuren nou gebeuren? Ga je dan verhuizen?

Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: