A Swiftly Tilted Planet

On 22 June 2012 by Carolien Geurtsen

Tilted productions

Laatste functionele Oeroldag vandaag. Nu vooral rusten. Morgenochtend om 8 uur nog een Vrienden van Oerol ontbijt met live muziek van onder andere Tangerine en dan zit het er wat mij betreft weer op voor dit jaar. Het ws vermoeiend maar ik heb een fantastische tijd gehad en een aantal prachtige voorstellingen gezien.
De neiging om vanavond of morgen overdag nog leuke of mooie voorstellingen in te plannen of Expeditie Nieuw Schittrum te doen, was groot, maar ik ga gewoon zometeen heel stoer vroeg het bed in met een boek, waar ik waarschijnlijk over in slaap zal vallen. Dan heb ik de eerste uren slaap te pakken voordat de jeugd gaat stappen. Dat ik zonet mijn telefoon als muis probeerde te gebruiken, zegt genoeg.
Gisteravond was het vrijwilligersfeest waarvan de muziek tot twee uur en de nawëeen tot 6 uur vanmorgen  duurden en ik weet nu dat mijn oordoppen perfect werken, een hele troost en mooie belofte voor de nacht. Morgen een dagje nemen wat de wind brengt en ‘s avonds met de boot terug.

Gister einde middag heb ik  mijn mooiste voorstelling gezien, Seasaw van Tilted Productions, moderne dans met prachtige muziek, uitgestrekt in het terschellingse landschap, op de dijk en over het wad. Bizar mooi.
Het fijne voor mij is dat ik iedere voorstelling die ik gezien heb het mooiste vond, en daarmee is niet gezegd dat de een beter was dan de ander maar dat ze allemaal goed getimed en van hele goede kwaliteit waren en zijn.
Alleen over Pjotr van Orkater kan ik niets zeggen want die miste ik dus door de dramatische, eh, thematische fietstocht tegen windkracht 6 in. Helaas helaas.
Dus Het Lied van Muziek Theater Collectief KAiET sloot perfect aan op mijn stemming, een bluesy live road movie met een goeie bite door geert Hakiet en Andre Manuel.
De coproductie van Oerol en Berg & Bos met Het jaar van de Schlager was brilliant en zeer indrukwekkend. HoriZone van Groupe Zur was van ongekende schoonheid en Seasaw van Tilted productions was met open mond genieten.
Zie voor meer foto’s:….(binnenkort een link hier 😉 De wifi verbinding is abominabel slecht met zoveel gasten die inloggen.
En dan kijken hoe de planeet er bij staat als we weer thuis zijn.

A swiftly tilted planet | Tilted Productions | Schlager | Horizone Zur | Het LiedLeuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • June 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: