About What ~> about who zal je bedoelen

On 14 May 2012 by Carolien Geurtsen

Operatie rode inktIk heb daarnet mijn About pagina lichtelijk aangpast, en omdat dit op een of andere manier een belangrijke omslagweek lijkt te worden, zet ik die gewoon vandaag als blog online. Aan het eind van de week laat ik wel weten wat het geworden is, als het al iets beschrijfelijks wordt ­čśë Misschien een nieuw project, plan van aanpak, geen idee. Hoe dan ook weer een nieuw begin.

Over mij:
Ik ben gefascineerd door het mysterie dat leven is en bezorgd over blindgangers en haatzaaiers.
Ik hou van schrijven, het helpt me mezelf en de wereld te begrijpen of mijn onbegrip een plek te geven. Ik ben dyslectisch en ongeduldig dus dat is een extra uitdaging.

Van origine breedsprakig,  poog ik op een boeiende manier te leren comprimeren, mijn subjectieve waarheden te verdichten, soms letterlijk soms figuurlijk.
Naast dit blog schrijf ik ook op The S Word, een online magazine, over gezondheid, met af en toe een boekrecensie erbij.
Ook heb ik veel geschreven voor SchrijfbloQ en Daretoo.nl o.a. over relaties en intimiteit. Ik heb een boek vertaald over hoogbegaafde jongens en schrijf een boek over mijn tienjarig verblijf in Turkije.
Ook school ik mijzelf voortdurend in het moederschap, tegenwoordig met name in het ontmoederen, mijn wilde haren behouden en leven in een soms grimmige wereld zonder mijn gevoeligheid te verliezen.

Ik ga nog graag en regelmatig naar Turkije, met name naar Cappadoci├ź, hou van fotograferen en zit op dit moment in de staart van een komeet die burnout heet. Als je dan als zoekwoord op mijn blog intikt, dan krijg je dit resultaat.┬á

Open Deuren: Limit to your love
Hier begon mijn vastberaden eerste stap door het oog van die orkaan:

80 dagen lang een andere deur om open te doen, tegen te trappen, mijn neus tegen te stoten of aan voorbij te gaan. 80 deuren totdat die ene op 1 oktober voor de laatste keer dichtvalt. Met beeld en geluid:
Alle bijbehorende muziek is te vinden op de Playlist “80 deuren verder”

en Tijd is onderweg zijn in het nu was de doorstart, mijn doorstart, in 2012, kort nadat ik de stekker uit mijn bedrijf had gehaald.
Trainingsbureau Bezield Coachen, tien jaar mijn lust en mijn leven, mijn passie en  naar ik dacht mijn bestemming en bedoeling voor onbepaalde tijd.
Sinds die tijd heb ik de intentie om, vooral voor mezelf, iedere dag een blog te posten en doe dat ook al weer een tijdje, in de catagorie├źn Tijd en Voet bij Stuk .

Ik hoor ook graag van jou, wat je ervan vind, welke boeken jij te gek vind, etc. Kortom, ik vind het erg leuk om feedback en respons te krijgen!

Hartelijke groet en veel leesplezier

Carolien

 Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: