als er vreselijk veel papierwerk ligt te wachten

On 21 April 2015 by Carolien Geurtsen

Akelig is dat.

Dan is er niets zo leuk/handig/opluchtend als wat speelse afleiding.

IMAG0030_CG

Dus als ik dan gevraagd wordt vanuit de filmploeg van Omroep Houten om te komen filmen op een event wat me aanspreekt, ook nog in de buitenlucht en het dan ook nog mooi weer is, dan ben ik in mijn nopjes  in mijn element. Was dat een paar weken terug op de Varsity al heel leuk – ik was toch al van plan om er heen te gaan omdat dé organiserende roeivereniging er een is waar ook mijn zoon op zit en hij dat al gevraagd had. wat is er dan leuker, vind ik, dan met camera en al rondzwervend en af en toe iemand aansprekend om een interviewtje af te nemen en met mensen in contact te komen die ik anders waarschijnlijk nooit gesproken had, en zo ook met de inside information of de backstage beelden. Dus ja, een waar genoegen.
Jammer genoeg is alle handigheid die ik ooit had in het monteren van beelden door de tijd heen – want ja, best lang geleden – als sneeuw voor de zon verdwenen, want ook ja, feit is dat ik het het liefs allemaal zelf zou doen en me ook een beetje geneer als dat dan niet lukt. Maar goed, tegelijk een hele goeie oefening in om hulp vragen en op afstand samen te werken zodat er toch iets heel leuks, informatiefs  en bezienswaardigs tot stand komt. En ik lekker buitengespeeld heb en energie opgedaan om aan de kklus te beginnen en door te zetten ook nog.

Inmiddels zijn de meeste admin klussen geklaard, jaaropgaves en brieven verstuurd, contacten gekopieerd, eh gefotografeerd en gemaild dus op dat vlak ook grote opluchting, al ligt er nog een staartje te wachten. maar eerst nog even de filmpjes kijken…

Dank je wel Jon en dank je wel Vincent, voor het afmonteren!

Varsity 2015 – 5 april 2015

De jaarlijkse Varsity, een studenten-roeiwedstrijd op het Amsterdam Rijnkanaal, werd zondag 5 april gehouden.
Het spektakel tussen de diverse fanatieke studentenroeiploegen, was zoals altijd de moeite waard. Er deden zo’n 1000 roeiers mee, wat een record aantal deelnemers was. Tot groot verdriet van de Utrechters won niet Triton maar Skadi uit Rotterdam de hoofdwedstrijd. Dus niet de Utrechtse studenten maar de Rotterdamse sprongen massaal in het koude water om hun helden te feliciteren.

Met mijn zoon zijn arm in mitella was ik stiekum opgelucht, alhoewel het fantastisch geweets was als Triton het Kiningsnummer, de Oude Vier, wel gewonnen had, dat zou dan voor het eerst sinds 1967 zijn geweest. Volgend jaar weer een kans

Jongeren op gezond gewicht – 18 april 2015

Zaterdag 18 april opende wethouder Herman Geerdes samen met Maartje Paumen (aanvoerder van het Nederlands dames hockeyelftal) officieel de eerste nieuwe watertap in Houten waar iedereen zijn/haar bidon met vers water kan vullen. Tegelijkertijd was dit de officiële opening van de Gezonde Sportkantine op Sportpark De Meerpaal.

 

 Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: