Aziatische revolutie in Doesburg

On 2 November 2014 by Carolien Geurtsen

na enig afzien gisteren op de ouderdag van de roeivereniging van mijn zoon: oefenen met roeien in de bak, ergo test op de 200 meter – een schamele 2.06.05 – en voor het eggie in het Merwede Kanaal, liep ik letterlijk met de moed in mijn schoenen, want pijn in mijn knie, naar de kruising Verlengde Hoogravense Weg / Liesbosstraat waar ik opgepikt zou worden door twee lieve en naar al snel bleek ook hele leuke mensen om mee te rijden naar Doesburg.

Daar werden ik en zo’n 20 andere gasten schromelijk verwent in de Table d’Hôte Doesburg dat ik toen ik bij mijn vriendinin Dieren afgezet werd geen pap meer kon zeggen, maar wel een heerlijke en onvergetelijke avond had gehad.

Nee dit keer gaan we niet te rade bij een kok, maar besloten we het anders aan te pakken. We wilden iets revolutionairs. Iets hips en moderns! Dus kozen we de Aziatische keuken. De moderne Aziatische keuken! Aziatische revolutie

Ik zal er verder niet veel over uitweiden want de zon schijnt en vriendin wacht om een lekkere wandeling in het bos te maken, maar dat het een aanrader is moge duidelijk zijn. Anneke, de gastvrouw, heeft alle tijd voor de aanwezigen, en haar man en twee vriendinnen nemen op een fantastische manier de Chef en Sou-Chef koks honneurs waar.
het bleek al voor de achtste keer te zijn dat ze zo’n Open Huis houden, ongeveer eens in de zes weken,  waar je je vooraf in kunt schrijven en verzekert kunt zijn van  én goed gezelschap én een naar ik van de andere gasten hoorde, altijd zeer copieuze en smakelijke maaltijd. met daarbij diverse goede glazen wijn.

Ik ben tot mijn eigen teleurstelling vergeten een foto van de tuin te nemen, want die had ik hier graag bijgezet, zo ‘in awe’ was ik ervan, helemaal verliefd, en ik kan me echt voorstellen dat Anneke en haar man Henk hier nooit meer wegwillen.

Ik zou zeggen, hou de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief, behalve als je al vrienden genoeg hebt, want je hebt er zo minstens tien bij.

En hou me te goede, de ouderdag was geweldig leuk, met prachtig weer. heel fijn om een kijkje te hebben kunnen nemen bij Triton, inclusief een uitgebreide rondleiding met Mores en anekdotes van de 134 jaar bestaande roei vereniging

comfortfood banaan, zelfgemaakte appelmoes en kurkuma enzo

comfortfood banaan, zelfgemaakte appelmoes en kurkuma enzo

De koffie staat klaar en het wil nog niet lukken met de foto editen, dus die doe ik er vanavond bij.
Het is wel een hele leuke actie foto van een van de koks.One Response to “Aziatische revolutie in Doesburg”

Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: