blogbal ohne dansant sowhat

On 9 March 2014 by Carolien Geurtsen

Een blogbal waar niet gedanst wordt, bijkletsen met een @HappyHotlier die hotelier af is, kennismaken met blogger @Edw!nIjsman, een voorrecht, flitsmeeting met @treincolumn en kennismaken met het fenomeen blogbattle, waar ik zonder het me te realiseren de winnaars trofee voor gemaakt had.
Wel bewust uitgereikt, dat dan weer wel, maar de hybride beker annex Master Headcover had ik in eerste instantie begrepen voor degeen die de 1e prijswinnaar 2013 annex blogparel gewonnen had.
Dus zelfs voor mij waren des blogparels wegen ondoorgrondelijk gebleken. En ik begreep uit de af en toe langsvliegende haat en nijd tweets op D-day dat ik absolutuut niet op de hoogte ben van de ogenschijnlijk vele fitties in ‘oldskool blogland.
Zalig zijn in dit geval de onwetenden, want wat  heb ik een leuke avond gehad, op wát een prachtige locatie.
Aan de bar in gesprek rakend met voormalig muziekleraar aan het conservatorium en tegenwoordig schrijver dichter Jelle X, kreeg ik de voor mij zeer verfrissende vraag: Wat is dat eigenlijk, een blog?
We zaten met de blogballers op zijn turf, want in een gemengd dubbel met de leden van Arti et Amicitiae en Jelle vertelde hoe heerlijk en gemoedelijk toeven het ter plekke is. Dat onderschrijf ik bij deze.
Nadat we gezamenlijk geproost hadden op writersblocks en bloggersdrives voegde ik me bij de arena waar de bloggers/sprekers ieder drie minuten de tijd hadden om tegen elkaar te battelen.
Zonder sjovisnistisch te willen zijn, ging mijn persoonlijke voorkeur geheel en al uit naar drie van de deelnemende vrouwen, hetzij om de inhoud @AmoorahNL (Waarom ik geen Marrokaanse man wil), hetzij vanwege de über humorvolle insteek en presentatie van @makbouli, oder de mix van die beide door de uit Portugal ingevlogen @luisasamora.

Ik hoop alle drie de presentaties nog ergens online te vinden, dan zet ik ze hier ergens onder. Tot slot heb ik semi-incognito de blogtrofee uitgereikt aan spitsvondige spreker/blogger waarvan (volgens mij) geen (foto) bewijs bestaat, en zo ja wel, dan laat ik me graag verrassen. Excuus @inktspatten voor voorlopig geen foto daarvan.

OudZijkwijf rijkt de prijs uit aan winnaar blogbattle 2014

Blogbal wel foto’sLeuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • February 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: