bloggers praten nergens anders over #blogpraat

On 13 February 2013 by Carolien Geurtsen
bloggers praten over bloggen

over bloggen praten – blogpraat

terwijl ik wist dat ik vandaag iets over Valentijsndag wilde bloggen, was ik aan het nadenken over hoe en wat ik wilde schrijven voor de blogkermis.
Mezelf kennende wist ik dat ik beter alvast kon schrijven over wat er al wél klaar was in mij en tóch, terwijl ik de eerste regels typte van de een, bleef ik ook maar aan de ander denken – en toen scheen mijn lichtstraaltje naar binnen…
Wat heb ik het meest geleerd van meedoen aan blogpraat: dat ik een ambivalente blogger ben die grillig blogt en vaak van haar eigen plannen afwijkt, en zeker goed van een format af kan wijken. Toen viel mijn besluit of moet ik zeggen, maakte ik een keuze.
Om precies dát te posten hier, wat ik vandaag ook daar bij mijzelf heb neergezet. Feitelijk niets anders dan een schijnend voorbeeld van hoe ik me niet hou aan mijn en andermens conventies en daarmee niet zozeer een steady lezerspubliek opbouw, alswel mijn eigen speeltuin blijf creeren, en dát had ik wel eens met mezelf afgesproken, dat het dat vooral moest zijn mijn blog, mijn eigen speeltuin.

Altijd al een anarchistisch typje geweest, no pun intended en ja, in het Engels ook nog, want dat paste nu eenmaal.
ik aarzelde op het laatste moment heus nog wel even een nano-seconde en toen zag ik Elja haar opmerking weer staan: belangrijkste regel, er zijn geen regels.
Dus niet langer gedraald en vooruit met de geit>maar eerst nog even dit:

Fantastisch dat je gestart bent ooit met blogpraat Elja, maar nog meer respect voor dat je volgehouden hebt, en het uitgehouden hebt 😉 met mij, met ons, van die draken van grote kinderen, met al of niet grote ego’s. Hoe jij als geen ander diplomatiek kunt zijn bij de overigens weinige hoog van de toren waaiende winden, uitspraken waar ik dan van kon schrikken en of pisnijdig worden – en shoot, nu is dit zo lang geworden dat ik dáár wel over aarzel. de aankondiging van een blog die alweer een blog op zichzelf is.
Zal ik het wagen om hem eruit te knippen en m alsnog apart te posten, ik weet het echt niet>

We zien het zo
Groet, Carolien

Blogpraat is een twitterchat – iedere maandagavond tussen 20 en 21 uur Nederlandse tijd, te wolgen via twitter, hootsuite, tweetdeck of tweetchat.com en 21 februari 2010 gestart door Elja Daae http://www.eljadaae.nl/over-elja/

De blogkermis uit elkaar gelegd

 

zingen zingen zingenLeuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: