De Schrijftafel begint weer, kom jij ook?

On 15 August 2012 by Carolien Geurtsen

De schrijftafel / Trudy van Keken

Woensdag 19 september is er weer een Schrijftafel, om 10.00 uur in de Roos in Amsterdam, vervolgens iedere eerste zaterdag van de maand om 10.30 en de derde woensdag van de maand om 1.,00 uur. Meer info, ook over  Autobiografisch Schrijven voor Vrouwen.

Ik kan het niet nalaten
Doe het bijna nooit
Zo uitbundig reklame maken

Deze mail kwam net binnen
en ik ben erbij.

Omdat ze zo goed is, ik zoveel van haar leer, het daar zo fijn is en een mooie plek, met altijd leuke andere en soms dezelfde nieuwe mensen, omdat ik er altijd verkwikt en vervuld vandaan kom,en omdat ik hoop dat jij er ook bij bent.

Tja, meer valt er niet over te zeggen…

behalve met haar woorden:

Schrijftafel voor Thuisblijvers

Eindelijk is het de zomer zoals ik die gedroomd had, weliswaar net na mijn Hollandse vakantieweken, maar toch!
Vanochtend liep ik om half 8 in stilte buiten met mijn eega, een meditatiewandeling langs de Gaasperplas. De zon nog heel zacht, de lucht eindelijk koesterend langs mijn huid, de bomen in een geheimzinnig licht gehuld. En terwijl ik genoot van de schoonheid van zo’n vroege ochtend, vuurde mijn hoofd onophoudelijk commando’s op me af: ‘Geniet! Voel je voeten op de grond! Nee, voel je buik! Kijk om je heen! Wees aanwezig! Geniet! Niet helemaal de stilte zoals ik me die had voorgesteld als ik aan vroege zomerochtenden dacht….

..


Trackbacks & Pings

Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: