Ik neem me plechtig voor

On 30 March 2013 by Carolien Geurtsen
Stairway to Heaven on Earth

There are Angels everywhere

Van alles…

Op dit moment, na lezing van bijna alle blogs uit de blogtournee over Arabieren Kijken van Hassnae Bouazza, vooral om kortere blogs te schrijven. Niet omdat ik ze niet interessant vond, integendeel.
Dat heb ik al eens eerder gepoogd en dat ging me toen best goed af. 500 woorden of daaromtrent.
Ik zie tegenwoordig bijna altijd dat moment passeren bij een tussen- ´save´en denk dan:  ja, hier kan ik ook ophouden.
Meestal doe ik dat niet. Iets in mij is recalcitrant genoeg om het hele podium te pakken totdat het op is, en dat is meestal rond de 800, 900 woorden. Ook al loopt mijn publiek dan misschien wel weg, haakt af, of omdat ze verveelt zijn of omdat ze maar weinig tijd hebben en denken, ik kom nog wel een keertje terug. En dat hoogstwaarschijnlijk, net als ik zelf me dat wel eens plechtig voorneem, er verder bij laat zitten, vergeet, of uitstel.

Dus, want en…ik merk het zelf dus ook, dat ik bij lange blogs sneller afhaak, sneller doorscan en zap, waar het verder nog over gaat, en uiteindelijk vaak afhaak. Ook al heb en had ik nu erg veel tijd, rust én interesse.
Dus ja, ik neem het me wéér voor, om kortere blogs te schrijven. Zoals deze. Wel mét foto, en dat is ook best even werk. Soms. Maar nu niet.
Nu ga ik verder met foto’s uitkiezen voor mijn foto expositie, een van mijn huidige engelen in mijn leven mailen die me daarbij helpt en verder met het zoeken naar mijn rode draad in bloggen. Onderwerp van de komende Blogpraat aanstaande maandag. Waarschijnlijk heb ik die zonder erg al lang gevonden, maar toch…  het vinden of vaststellen van mijn rode draad dus.
Mischien is mijn rode draad wel blinde vlekken, of inkonsekwent zijn…tjonge.One Response to “Ik neem me plechtig voor”

Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: