Kus die Rus en neem er zelf ook een – happy

On 4 February 2014 by Carolien Geurtsen

Sintermehmet

Hier wordt ik nou heel erg blij van!

Hop verder nu!

## Iemand vroeg vanmorgen op twitter:

Ik was daar dus ietwat iebelig van geworden, maar probeerde het geen chagerijnige wending te geven, een energievretertje als je het mij vraagt, en er ontspon zich zo’n korte intense 140 lettertekens discussie waar ik zo van hou op Twitter – een waar microblogje* Ik moest toch even mijn ochtend ei kwijt

en dus redelijk cryptisch diepzinnig edoch op goede voet eindigde en ja dat denk ik ook – zeker met dat liedje erbij Sot, wat word ik daar vrolijk van *over microblogjes: Naar aaneliding van een vraag van Elja op blograat gisteravond: wat zou jij doen als bloggen niet bestond? Voor het gemak ging ik er even van uit dat de rest dan wel bestond en toen zei ik dus ook, meer microbloggen op Twitter en semi bloggen op Facebook hoe ik dat feitelijk al gewend ben te doen. het hele lang zal ze leven verhaal vind je hier, het was namelijk 20 jarig bestaan van bloggen als fenomeen avond. Heerlijk ouderwets kletsen in de Blogpraat kroeg. En over twee, nou ja drie weken zitten er 12 van die mensen in mijn huiskamer. Echt zin in.

 

Wordt vervolgd – nu naar de Haps.
En de tekst wil ik hebben en ik wil m in het Engels en in het Russisch! @Anne xxx

From Russia via Dutchland with Love!

Kus die Rus!

Gepubliceerd op 3 feb 2014

Gelegenheidsduo Potpoerrie bestaande uit Anne van Veen (zangeres/theatermaakster) en Yora Rienstra (theatermaakster/cabaretière) bekend van hun eerdere lied Voetbalvrouwen, komt ter gelegenheid van de naderende Winterspelen in Sotsji en alle ophef rondom deze editie uit met het lied: Kus die Rus. Anne en Yora bundelden hun krachten opnieuw en maakten een muzikale, satirische en vrolijke vuist om zo aan te sporen tot verbinding en meer openheid en tolerantie jegens homoseksualiteit. Mede mogelijk gemaakt dankzij de kussende Matroesjka’s Cato Fluitsma, Han Bosman, Joyce van Heijningen, Kim van Zeben, Liz Bostock en Ryan van Bussel. Camera: John Heidema. Montage: Arno Ouwejan Media & Design. Kleding Anne en Yora: Retro In-en Outstyles. Tekst en Muziek: Anne van Veen & Yora Rienstra. Opname & mix: Henk van der Schalk ZOdan Music Productions.Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: