lijst van al je exjes ;-) heart, soul & sex on fire

On 17 January 2013 by Carolien Geurtsen

80 deuren verder - 43

Met dank aan JJVoerman, zijn blog van vandaag was inspiratie voor de mijne. Gewoon een lijstje. waarvan ik nog geeneens weet nu of ik wel op de publish knop zal drukken. Want het is vast incompleet.

En JJ, ik weet het nu, dát is wel de plug-in die ik zou willen hebben: dat ik en zij vrienden met elkaar kunnen zijn en blijven, for ever and ever 😉

Lijstje van liefdes, van (heel) korte of (heel) lange duur

Leon ? of… hoe heette hij nou ook weer? – 6 jaar was ik,  Amsterdam van kleuterschool naar eerste klas lager, eerste kusje, toen moesten we verdomme verhuizen

Gerard, eerste kussen, hij wilde verkering, ik niet

Jeroen. eerste zoen, ik wilde meer, hij echt niet – ik was zes jaar jonger, 9 of zo..

Edi, eerste vakantieliefde, Oostenrijk.

Martijn, hij verliefd op mij, ik op hem. Dat van hem hoorde ik pas 30 jaar later. Bij een schoolreunie. Nooit iets geworden dus.

Hans, HAVO4  liefde, hij van school af en naar Canada, hout hakken met zijn broer, ik met smart mijn eerste liefdesverdriet verduren…onverdragelijk

hij kwam terug het bleek nog steeds en volop aan
eerste onhandige seks, met 15, wel verantwoord want de pil bij Rutgerstichting vóór de eerste keer opgestart. Condooms leken toen nog nergens voor nodig. Gonnoroe was iets uit films, net als syfilis (hoe schrijf je dat) en aids had nog niemand van gehoord

ik werd nietsvermoedend want wist ik veel wat dat was – ontrouwelijk met

Rob. Met wie ik ging samenwonen in een gekraakt huisje op de Korte Gracht in Maarssen, samen een winkeltje hebben met bio broodjes, etc.
Houtkachel erbij, zelf wol spinnen, van die dingen. Bobbel de hond die aan mijn voeten kwam liggen als ik ziek was. Van de katten omdat ik niet wist dat ik daar allergisch voor was. Twee jaar lang astmatische bronchitis want we hadden er nogal wat.
Och arme.

Leendert zat in Saoedi Arabie en volgens mijn en zijn vrienden zouden wij echt een spetterend stel vormen. Toen hij terugkwam hadden we dan ook acuut een hekel aan elkaar

Maar werden wel een spetterend stel voor één of twee jaar?

Wieneke, helaas bezet dus kort maar krachtig

Martijn.
Ik heb wat met verliefd worden op mijn valrepen. Een hele nacht – #nokidding – onder de douche staan omdat ik de volgende dag met een vriendin af zou reizen naar Engeland, vakantie. Gelukkig zou hij na twee weken ook komen. Het werd een lange fijne tijd.
Niet tijdens die vakantie, want toen overleed een vriend en metgezel. Links rijden in Engeland blijft gevaarlijk voor een Europeaan.

Anneke liefde van mijn leven. Ik was goed in driehoeks toen nog. Mijn vriendje niet, dus (?) ik heb het uitgemaakt, stummm.. denk ik nu… maar het is nog altijd áán. Goede vriendin nu.

Frits, soulmate én wurgcontract, dus stelde ik hem voor aan zijn nieuwe vriendin waarop ik vervolgens gruwelijk jaloers werd.

Murat, fantastische man, rasoptimist en enthousiasmerende levenskunstenaar, vader van mijn zoon en van geliefde naar broer en zus-achtig. Nog steeds goede vriend

Erwin, een tussendoor jaartje lekker lief vreemd anders

Jeroen, 7 jaar genot, liefde, maatje en metgezel en 4 jaar afkicken

Tussendoor waren daar ook nog de losse liefdes, ergens was er nog een Frans, en een Jan, en nog twee wondermooie vrouwen, want ja, mijn grote hart hé?!  Bij mij geen lust zónder, hoe van korte duur ook. Dus daar breekt ook gemakkelijk een stukje af, want ik blijf het liefst vrienden met al mijn bedgenoten. En dat is niet iedereen gegeven.

Maar evengoed, waar de Boedhisten zeggen: het leven is lijden, ben ik het helemaal met hen eens, en waar velen zeggen Alles is Liefde, schaar ik mij van harte bij hen.

Nu eerst naar de markt en dan komt straks de ontstoppingsdienst. Van die dingen…

en zucht, kan ik eindelijk eindelijk een van mijn top tien kwijt! Bloed kruipt of stroomt


Sex is on Fire – Kings of Leon – op 122 | Bloed kruipt of stroomt | Wat zou jij als plug in willen?

 Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • May 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: