onder een steen vandaan lurven

On 7 September 2012 by Carolien Geurtsen


Vanmorgen:

 

Ik was wakker geworden in een tweet van een van mijn lievelingstweeps, die zo waanzinnig consekwent zichzelf en haar verdriet om het verlies van haar dochtertje aldoor online heeft durven delen en haar liefde aldoor wist te vermenigvuldigen.
Haar man en vader van Madelief  kwam ooit eens mijn Tijdlijn in rollen met het verzoek om een oude iPad voor zijn zieke dochtertje en sinds mijn ReTweet daarvan was ik smitten en meer dan vaak onder de indruk van beide ouders.
Vandaag blijkt dus de dag te zijn dat het graf geplaatst wordt en ik had eerlijk gezegd geen idee dat er zó lange tijd verstrijkt voordat dat eens gebeurd. Maar dat is mogelijk altijd anders. De as van mijn mams staat per slot ook nog steeds te wachten op verstrooing op zee.
Door @AntjeMaria ‘s tweet kwam ik erachter en mag er gelukkig ook nog mijn steentje aan bijdragen.
Ik weet precies welke het moet zijn, inderdaad ook een met een lieveheersbeestje erop, die ik van een vriendinnetje / huisgenote heb gekregen toen ik 16 jaar geleden naar Turkije verhuisde. Ik denk te weten waar ze ligt te wachten op deze bestemming.
Anders wordt het een van de andere… Nu mijzelf bij mijn lurven vatten. Nu-is-nu hoor ik iemand zeggen.

 Hondje van Dirkie | De liefde voor steentjes | Madelief Smeets |Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: