prijsuitreiking met mitsen en maren @ blogbal

On 14 March 2012 by caroliengeurtsen

That was a great intimite start of the evening Photo © Carolien GeurtsenHet was in eerste instantie echt geinig om erbij te zijn en enkele bekenden en onbekenden te ontmoeten, maar de uiteindelijke prijsuitreiking van de blogparel en bijkomende catagorieën bevreemde een beetje.
De strategie was om toch vooral zo weinig mogelijk complimenten te geven aan de winnaars en te benadrukken hoeveel er nog geleerd moet worden.  Het leek nog steeds alle kanten op te kunnen, toen ik dan ook vol verwachting vooraan ging zitten, en met de Podcastles van @Raaphorst op @blogpraat indachtig, maar eens gewoon op de opname toets van mijn mobiel heb gedrukt. En ja, toen begon eigenlijk het kromme tenen werk and the rest is historie, alleen was ik voor het zingen, eh het pijpen, de kerk uit. Blij toe!
Kortom, een ambivalente gebeurtenis. Beslis zelf over de prijsuitreiking en houding van de sprekers:

Ik heb een heerlijk eerste uurtje gehad, waarin onder andere met een aantal erg leuke vrouwen gekletst, en heb natuurlijk mijn eigen blogparel in ontvangst mogen nemen.

Verschikkelijk jammer van alle moeite van de organisatoren.
Hou me te goede, ik had het, alleen al voor dat eerste uur, absoluut niet willen missen, maar idd een grote gemiste kans…

Een ding is zeker, de genomineerde blogs en de prijswinnaars lijken allezins de moeite waard om na te lezen.

En blij dat ik voor de porno weg was.

Amsterdam Centraal  The jury and the verdict Prijswinnaars en achtergrond informatie6 Responses to “prijsuitreiking met mitsen en maren @ blogbal”

 • Het commentaar van de jury is ronduit ergerlijk! Ze ontneemt deelnemers alle lust om te bloggen… Dat kan toch niet de bedoeling zijn?!

 • Zo bedankt voor dat fragment! Ik zag net ook een stukje uit iemand ‘jury rapport’ voorbij komen op Twitter. Hilarisch.

 • Heb niet helemaal geluisterd… maar toch blij dat je gegaan bent?

  • Ja hoor, heb het in het begin heel goed gehad, en ik ben niet zo van spijt. Vooral blij dat ikvoor het pijpen de kerk uit ben gegaan, dat zou pas een kater gegeven hebben. Nu genoot ik van mijn persoonlijke goody bag en de fijne gesprekken die er wel waren geweest en verkneukelde mij over het bekokstoven van het online zetten van de opname… Natuurlijk totaal onwetend of de kwaliteit op zijn minst verstaanbaar zou zijn… nee het was een leerzame exercitie. en ik kijk uit naar een aantal van de winnende en genomineerde blogs lezen.

Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: