time lapsing Sail Stenen Utrecht en IJsland

On 27 August 2015 by Carolien Geurtsen

staccato zwart wit kort

ik begin met de foto die ik er het laatst bijzocht. De ancedote is als volgt. Ik ben met zoon op vakantie en we zijn op een kiezelstrand en de terugweg naar de auto. Een kennelijk net getrouwd stel komt ons in vol ornaat en met armen vol foto camera’s en statieven tegemoet, Naar later blijkt om foto’s te maken met hun eigen apparatuur, ze zijn beide fotograaf en vinden ander fotografen te duur.
Ik zie ze aan komen lopen, feliciteer ze en vraag of ik een foto mag maken. Beide doen enthousiast en in een reflex hun camera’s weg en gaan poseren zoals 13 in een dozijn koppels dat doen, armen om elkaar heen etcetera. Dan zeg ik, ik wil juist mét apparatuur erop, zoals jullie aan kwamen lopen. Dat vonden ze helemaal geweldig. Aldus geschiedde. Dit is er een van. Maar nu verder met de lapsen. Aanleiding: Geert postte er gisteren een van de Sail in Parade en Wendy had het over een steen verleggen,  Dus eerst maar haar muziekje erbij gepakt:

En deze laps moest ik toen aan denken, die vind ik dus heel erg mooi, woord én beeld

Timelapse #SAIL2015 Port of AmsterdamNog 1x #SAIL2015 beleven vanaf het water? Een cameraman mocht tijdens SAIL bij hoge uitzondering mee met een patrouilleboot om te zien hoe onze operationele collega’s aan SAIL werkten. En deze timelapse van Drone Addicts is het resultaat! Krijg jij er ook kippenvel van?

Posted by Havenbedrijf Amsterdam on dinsdag 25 augustus 2015

Deze van de Sail-in Parade vind ik erg leuk en indrukwekkend, nog meer omdat ik er bij was en op zo’n boot zat, en me toen al verbaasde over de chaos én de flow tegelijk, de orde in de chaos. Heel mooi om een overzicht te zien, al gaat het wel erg snel, te snel om onze boot te vinden

en dit hieronder is een heerlijke slow, indrukwekkende opname van Utrecht, boven Utrecht, en de Domtoren, waar veel over te doen is geweest omdat het ronduit verboden was geweest bleek te zijn… 😉
Wat ben ik blij dat hij wel bestaat

en dan last but definitely not least, het land waar ik zo gelukkig werd, en alleen maar nog meer naar  terug wil als ik dit zie, geweldig. Op veel plekken zijn we geweest.

ik time laps zelf ook nu, ook maar dan anders, ik schrijf dit de avond voor het posten, iets wat ik normaliter nooit doe. insallah gaat dat goed. Ik ga ‘m dus inplannen en kijken of dat goed gaat. Vanwege alsdat we morgenvroeg een afspraak in het ziekenhuis hebben. Maar misschien kan ik me toch niet bedwingen en gooi ik ‘m er gewoon zelf rond 8 uur online. Dus ik time laps mijn blog, zoiets.

PS: ik heb ‘m op 07.57 uur gezét om online te gaan, of te publiceren zoals dat heet in WP (WordPress) , ingeprogrammeerd zal ik maar zeggen. Dan kan ik om 08.00 uur controleren of het gelukt is. en zo niet dan toch.

PSPS: niet gelukt, had ook geen tijd om 8 uur om t checken, dus nu dan.
Fijne dag!Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: