titbits hoe spel je dat? I was made for loving you

On 30 November 2013 by Carolien Geurtsen

Alex Roeka – wat is toch die liefde – Vrije Geluiden VPRO

Ik heb gisteren twee keer de 3FM Mega Top 50 proberen in te vullen maar denkelijk was ik wat laat. Het leuk is dat er tot nu toe al veel nummers langs gekomen zijn die ik ook uitgekozen had. Tot twee keer toe werd ik, na 20 nummers aangevinkt te hebben, er bij het details doorgeven onbeleeft uitgemept, de browser klapte er uit. Niet leuk. Edoch.

Om een idee te geven hoe het er uit had gezien loop ik even het tot nu toe gedraaide rijtje nummers af:

It’s my life – Bon Jovie because it is *
I’m on Fire – Bruce Springsteen because I am *
Adele – Make you feel my love Cause I could not sing it on my final ‘test’ performance *
Bohemian Rhapsody Queen because the big train disaster I worked in a butcher and it was on radio all day *
Rem Loosing my religion because I did *
Triggerfinger ‘I Follow Rivers because I do and it is a SO fokking beautiful version*
Prince & The Revolution ‘Purple Rain‘ Because it was my first concert * (thats not true-that was La Hagen en Brood
Snow Patrol ‘Just Say Yes’ * Because I usually do*
Go your own Way Fleetwood Mac * Because it is the best advice ever*
Paradise by The Dashboard light * Because because*
Feel Robbie Williams * because it is what I do best
Valerie van Amy Winehouse because it is fantastic as she was fantastic*
Take on Me Aha * because they had the first cartoonlike animated vid*
I was made for Loving you Kiss *because I am*
Dreadlock Holliday 10 cc *because I dread that last holliday*
Lola The Kinks * because he has such a great voice*
Stevy Wonder I just called to say I love you – cause somebody did and sang it for me*

In willekeurige volgorde

en ja Somebody that I used to know was toch wel echt ook mij favo – van Gotye because it is effing great and beautiful*

Ik vind het bizar dat er zoveel in staan uiteindelijk. Behalve enkele van mijn keuzes uit de jaren 60 en 70, die zie ik niet terug

een van de Beatles en A hard days night * because I was dancing on the table as a little girl*
Bekijk de hele Mega Top 50 / 100

* and because I used to sing them all real real loud

Courtesy Skylife and Mr ©Berthold Steinhilber, the photographer.Gisteren schreef ik:

Dit lijkt me dus echt geweldig om naar toe te gaan:
Ik heb er tien jaar gewoond maar ben nog nooit in Zuid-Oost Turkije geweest.
Laat staan bij deze 10.000 BC oude tempel, 7000 jaar ouder dan Stonehenge
Niet voor te stellen. 

This looks absolutely amazing.
Would love to go there.
I lived over 10 years in Turkey but I did not came any further than Mersin on the South Coast.
A temple of 10.000 BC which is 7.000 years older than Stonehenge. 

Thanks Murat Özgüç 
Feature op mijn Special Destinations Turkey blog
And I closed the day very very happy: 

Wat zal ik zeggen? ik heb een heerlijk lang telefoon-, o nee Skype gesprek gehad met Best Friend U which was quite healing, joyfull and plain lovely.

en net komt goed nieuws binnen van BF A – Zeau opgelucht!

En dan zijn er verder nog de ‘gewone dingen’ als *Speel-Goed* 
= met foto’s spelen; beauty spullies uitlenen aan zus-lief voor een feest; én een inspirerend gastblog óver Turkije online hebben. (Wanneer mag ik weer? en daarover straks meer) en nu trek hebben in iets te eten. 

Kortom een zeer tevreden mens sluit zo de computer af. 
Mooi weekend!

Als vervolg op hoe de dag begon. Gisteren dus – dat lees je hier 

 

Ik merk dat de woorden minder worden, de foto’s (nog) meer mijn interesse krijgen. Ik ben benieuwd waar dat heen gaat. Mijn lens van mijn HTC wordt ook steeds bekraster vuiler dus dat is niet echt ene goeie combinatie.
Morgen begint de advent periode en alhoewel ik daar uit religieus opzicht nooit iets aan gedaan heb, heb ik het wel altijd ervaren als de bijna-maand vóór mijn verjaardag. Meestal een uiterst plezierige en verdiepende periode, met steeds meer naar binnen en daar heb ik wel heel veel zin in, al zal het nog moeten blijken of het echt zo uit pakt.

IMAG1726_10Ik zit aan de meest wonderlijke groene smootie ooit:
Zuurkool Spinazie Kokos Knoflook Ui Kurkuma Zwarte Peper Zonnepitjes Chai en Hennepzaad Selderijstengels Tomaatjes Verse Gember en Sap van een citroen.

Ik laat het allemaal maar gebeuren, enige keuze koers heb ik natuurlijk wel, maar ik moet er niet te veel nadruk op leggen anders grijpt mijn Ontroostbare Kind naar de zoetigheid of koolhydraten. Misschien wordt het eind van de week wel een leverreiniging, maar dat durf ik nog niet hardop te zeggen, ik met mijn koffie verslaving.

 

Verdorie, dat zat er in. Als ik met 3FM begin in de ochtend, dan neig ik Vrijere Geluiden te vergeten. Nog wel efkes iets toepasselijks opzoeken.
PS. Ik dacht gisteren dat er maar 13 mensen mijn blog gelezen hadden, en daar schrok ik toch wel van, zo wienig. Later zag ik dat het er 35 waren – die dus werkelijk op de website gelezen hebben – want wie weet hoeveel er van de abbo’s daadwerkelijk in de mail gelezen hebben. Blijkbaar ligt mijn critical mass van teleurstelling onder de 20.
Dan zo naar mijn vriendin. Fijn!
Alles is liefde, dat ik het maar weer even weet.
Daar moet een muziekje bij te vinden zijn!
God wat voel ik me vaak eenzaam.

ondertussen staat inderdaad …I was made for loving you op
12.23 uur
hopla

———

Credits Vrije Geluiden

Geupload op 12 jul 2011

Alex Roeka – zang en gitaar, Jaco Benkhuijsen – piano, Peter van Os – accordeon/ percussie/ bas, Reyer Zwart – bas/ gitaar/ kalimba/ ukelele

 Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: