tussentijd, oerol en zorgjes

On 17 April 2014 by Carolien Geurtsen

afwachtkamer
Ik ben niet zo goed in (af)wachten. Zeker niet als het de laatste dag van een zomeractie is en de boeking niet lukt.
Ik ben te druk geweest om het eerder te doen en was gister allang blij om te merken dat ik nog één dag heb.
te druk met beter worden, mantelen etcetera.
Sinds een paar jaar ben ik vrijwilliger bij Oerol en daarvoor moet je absoluut ook vooraf en naderhand heen en weer naar het eiland. Terschelling dus.
Soms kan ik meevaren met broer, als hij precies die datum hin oder her vaart op zijn klipper, met zijn groep van die week. We zijn wel eens gelijk op gevaren omdat hij het pas op het laatste moment wist en ik mijn ticket al had geboekt. Ik had wel op de Tijdgeest geslapen, stapte ‘s ochtends op de veerboot en zag hem later in de verte ook dezelfde oversteek maken. Na het tent opzetten nog even langs in de haven op West voor een kop koffie aan dek en dan weer ieder ons weegs.

Het is nu 8.18 en ik zit feitelijk te wachten op een antwoordje van de rederij omdat ik liever voor de actieprijs wil varen dan voor de volle mep. En daarvan is het vandaag de laatste dag. Via de website lukte dat nog niet.

Feitelijk ben ik sinds wakker worden aan het bekomen van een dagje geriatrisch onderzoek en vooral de diagnose die ons niet in de koude kleren is gaan zitten. Het gaat niet over mezelf, godegedankt, diagnose Altzheimer, maar over een zeer geliefd famielid en het was niet niks wat er gedurende de dag en later bij het ‘uitslaggesprek’op haar en haar nichtjes afkwam. Ik denk dat we alemaal op onze eigen manier knock out gingen gisteravond, en het was zwaar wakker worden. Dus ja, zorgjes is een fiks understatement.

 Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • June 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: