Twitt-Click, Punkblogo and other bull (18)

On 11 January 2013 by Carolien Geurtsen

#punkblogo

Zit hier eerst maar eens wakker te worden met “Iets met rebellen, dus geen #bot of #wot maar een Caro” , wát een eer als inspiratie en titel fungeren voor een bloggess pur sang, onder het genot van een kopje koffie en een stukje muziek….

 

Af en toe click ik in Spotify iets aan wat anderen aan het luisteren zijn en bij Colin Benders is het meestal leuk raak, zoals ook nu. don’t tell me what to do I got my own idea – punk anno 2013 indeed  😉

Om zes uur werd ik wakker omdat Zoon binnenkwam na een nacht draaien in de Lux in Utrecht, wat zo te horen zeer naar tevredenheid gegaan is. Hij slapen, ik opstaan, als ik niet vergeet de koptelefoon ook ín te pluggen, lekker rustig voor beiden.
Gisteravond hoorde ik hem zichzelf verder piano onderwijs geven, iets wat mams ook gewild had toen ze jong was, maar toen was er nog geen digitale ondersteuning én hij heeft gewoon meer talent en doorzettingsvermogen dan zijn moeder.
Ik kwam er op mijn dertigste achter dat ik het gemist had en hij gaat op zijn 19e er gewoon voor. En dan hoor je van die prachtige jazzy klanken naar beneden stromen…
Oprecht ontroerd, dat was ik en oprecht blij, dat ben ik.

Wat ik hier heb, is zijn Nieuwjaars mix

Dan weer terug naar topic: Leuk hoe de blogpraat uitloop van afgelopen maandagavond zich voortzet.

*Niet alle blog sites worden er overzichtelijker op, ik kan de rest die ik voorbij heb zien komen niet vinden, dus  heb jij er ook over geblogd of gelezen – over witregels en andere BS naar aanleiding van de blogpraat chat, dan hoor ik dat graag!
Zet de link hieronder svp.

Gisteravond kreeg dat nog een heerlijk baldadige staartje:

En verder kwam vanmorgen ook een overzichtsmail van Jetpack, de WordPress pluginn binnen met de statistieken van afgelopen jaar, vanaf april denk ik, en dat zijn dan wel de bizardere vergelijkingen

Crunchy numbers4,

 • 4.329 films were submitted to the 2012 Cannes Film Festival.
  This blog had 17,000 views in 2012. If each view were a film, this blog would power 4 Film Festivals
 • In 2012, there were 317 new posts, growing the total archive of this blog to 376 posts.
 • The busiest day of the year was December 24th with 1,306 views.
 • The most popular post that day was 8) Kerst is voor mij… nooit meer een familiefeest.

  This report only shows data since you connected Jetpack. 

en dit blíjft echt een zeer leuke en scherpe blog: The practise of blogging may be killing your creativity

Dan hoor ik: My liver may be fucked but my heart is good
All the tings that stop you dreaming:

Time to call it quits: Zoon heeft gevraagd of ik éven een papar van 18 pagina’s door wil lezen voor hij het verstuurt, dus dat ga ik nu doen, daarna de drie V’s: Viets halen, daarmee naar de Voedselbank en treinelijk oversteken naar Utrecht en Vrijwilligen op de Vakantiebeurs.
Dat zijn er alweer 4.

trouwen sylen in dit verband en om het verbandje met de Top2000 eer te blijven aandoen:
Should I stay or should I go – The Clash ofcourse10 Responses to “Twitt-Click, Punkblogo and other bull (18)”

 • Carolien Geurtsen

  dank dank – zoals gezegd een mix van opspstandigheid en zoektocht –
  Ik schreef net op Twitter iets in de trant van Ik en mijn gespeten persoonlijkheid vechten om de pen – Mijn Innerlijke puber heeft hoge geldingsdrang op dit moment en ik laat de teugels even vieren

 • Linda

  Ik denk nog over een blog na, wat mij zeer deed was een opmerking dat sommige blogs er al facebookpagina’s uitzagen. en waarom dat nou zeer deed?
  Kan het ook niet terug vinden grrrr

  • Carolien Geurtsen

   ik hou zelf niet van als iets neerbuigend klinkt – ook als het feitelijk waar is er een lichte minachting of veroordeling uit spreekt – en daar deed het me aan denken, neerkijken op…
   Not nice.

   Ieder se eigenste menink natuurluk.. enso..van die dingen – hot stuff
   het sal je kind maar wesu – je blog is tog net as je kind seg ik maor altijd – als t dan afgeseke wort, is gewoon niet leuk, ook al weet je soms selluf wel dat hij niet de knapste van de klas is enso

   • Linda

    Linda is mijn privé-blog , is van mij!
    http://www.voetvisie.eu/ is mijn werkblog
    thja ook van mij maar anders snap je
    Dat was wat me raakte je zegt het goed neerbuigend of het nu over wit(zwart grapje)regels of lay-out ging.

 • Ha, als het op bloggen aankomt, irriteer ik me aan niets… Leuke blog weer Carolien! Je bent een fijne, gezellige stuiterbal (volgens mij)

 • Wat een lekker chaotisch blog …het stuitert vele kanten op 😉

  Weet je zeker dat he geen 19 meer bent en gewoon piano kunt leren spelen?

  Henk

  • Carolien Geurtsen

   😉 Het staat nog gewoon op mijn lijstje inderdaad Henk, en het keyboard boven is ook half van mij, dus ja, ik ga binnenkort ook een toontje hoger 😉
   Dank je wel!

   En ja ik weet dat mijn innerlijke 19jarige wel zeker overheersend aanwezig is op dit moment 😉

Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: