Ver weg en dicht bij – This makes me happy

On 10 February 2017 by Carolien Geurtsen

Ver weg en dichtbij - Istanbul

Terwijl ik naar een ander foto zoek (sokken aan een wasrek notabene ;-), kom ik langs deze, een paar jaar terug toen ik aan het fotozwerven was in Istanbul na mijn eerste fotografie workshop met Thatcher Cook. Ik heb hier geloof ik een kwartier gestaan, af en toe foto’s nemen, en soms een van de verkoopster van zoetigheid uit Izmir. Ik stond op ongeveer 70 cm afstand terwijl zij haar ding deed en ik het mijne. We hebben geen woord gewisseld maar waren ons vredig bewust van elkaar. Ik heb nog eindeloos veel meer foto’s gemaakt vanaf deze plek, terwijl er amper mensen op mij letten. Een van de opdrachten van afgelopen weekend, blend in, be a fly on the wall, waardoor ik hier aan terug moet denken. En ja zowel het daar rondstruinen, een paar weken lang, af en toe bekende en nieuwe mensen ontmoeten, soms halve dagen in een café annex boekenwinkel op Istiklal zitten schrijven. Heerlijk vond ik het.

Vanmorgen op de chat met zoon in Canada en vader in Turkije gebeurt dat zomaar, simultaan terug en vooruit blikken tegelijkertijd.

Nu hier een was ophangen en verder met opruimen. Ben ik daar normaal al geen ster in, nu heb ik echt de boel maandenlang de boel gelaten. Hop hop dus. En die zokken vind ik nog wel een keer.Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • June 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: