verrassingsontbijt met smarties #PHOT 17

On 19 June 2012 by Carolien Geurtsen

verrassingsontbijt oerol horeca vrijwilligers

vanmorgen wakker met een smsje van Stella, mijn subco bardienst: Met dank voor de inspanning om 8 uur een verrassingsontbijtje in de medewerkerstent met aardbeien en een eitje. Kom je ook?

De zon scheen al, dus met de fiets onder de douche = op de fiets onder de douche = met de fiets naar de douches en eronder, om daarna het medewerkersrestaurant Backstage op te zoeken waar de tafels al gedekt waren voor de 150 vrijwilligers voor en achter de schermen in de Oerolse Horeca die verwend en bediend werden door hun subco’s (subcoordinatoren).

Sommige mensen dachten dat het een smartpil was. Niet helemaal ondenkbaar. Een flink aantal van hen kwam direct uit een nachtelijk feest in een nabije bunker met kampvuur en live muziek, en hadden een doorwaakt nachtje achter de rug. Sommigen van hen waren daarna al wezen hardlopen in het prachtige natuurgebied gelijk achter Westerkeyn, het middelpunt en festivalterrein van Oerol, anderen schoven met slaperige hoofden aan. Dat waren juist degenen die wel geslapen hadden.

PS nog even over gisteren: Het was fantastich fijn bij Spinvisin Nieuw Formerum, heel intiem in een klein bostheater. De dag ervoor had ik van veel mensewn gehoord, die hem op het Groene Strand hadden gezien, dat het geluid verwaaide en/of vervormde, daar hadden ‘wij’ helemaal geen last van. Erg mooi.
Het was heerlijk om na mijn shift daar letterlijk even te ‘ chillen’. En Spinvis met een celliste erbij dus echt grote klasse! Genieten ten top.

Het Jaar van de Schlager (van Berg en Bos) vereiste enig speurwerk, locatie 8 bleek toch echt wel locatie 7 te zijn, maar was erg indrukwekkend zo ‘s avonds in het bos.Mooi, intens indringend, theater in het bos, veelal ook woest in de emotie, over verlies en rouw, met de humor van de schlager (letterlijk zingen en meezingen met de accordionist tussendoor, als intermezzo bij dit erg heftige thema).

in het kader van Photo on Tuesday deel 172 Responses to “verrassingsontbijt met smarties #PHOT 17”

Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • June 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: