Verschrikkelijk geknepen worden #PHOT 2

On 6 March 2012 by caroliengeurtsen


Vandaag was het weer zover, en ik stink er altijd in. Ik vergeet hoeveel pijn het doet.
Iedere keer kijk ik er naar uit, en dat het echt geen pretje is daar kom ik dan al snel weer achter: Bindweefselmassage ter ondersteuning van de reinigingsmaand ie ik doe.Β Een van de pijnlijkste vormen van massage die ik ken maar errug goed om vastgekleefde huid- spier- en vetlaagjes los te kneden en zodoende zowel de soepelheid als de afvoer van afvalstoffen te bevorderen.
Ik was blij dat mijn zoon aan het hardlopen was, anders had hij minstens tien keer in de kamer gestaan want ik heb weer flink geschreeuwd. De buren zijn nog niet aan de deur geweest en ik denk dat ik ze bij de volgende brievenbus ontmoeting maar even tekst en uitleg zal geven voordat de politie de volgende keer op de stoep staat, want ja, de masseur komt aan huis.
Wat een luxe! Gelukkig eindigd het altijd in alle heerlijkheid met meer dan verdraagbare aanrakingen, een kruik en een zoen van de juffrouw, want ik kan blijven liggen als ze vertrekt. Volgende week weer.
Net genoeg tijd om de pijn te vergeten.

Photo On Tuesday. #PHOT Deel 2. is een project van Karin Ramakers:

“Vanaf vorige week is de #PHOT begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT, alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, met jouw zelfgemaakte foto, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht”. meer…

..O ja, wat zie je nou eigenlijk?
13 Responses to “Verschrikkelijk geknepen worden #PHOT 2”

Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • June 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: