vrouwen en moeders dragen en nachten

On 10 May 2014 by Carolien Geurtsen

“It doesn’t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for.”


Oriah Mountain Dreamer,
The Invitation

Ellen in CappadociëLieve vriendin van 72 die voor derde keer met dolfijnen gaat zwemmen uitgezwaaid via sms’jes, heerlijk even zo kneuteren samen. Zij in bus, ik op bank. Eh zij op de bank in de bus, ik op de bank thuis dus. Foto is van wij in Cappadocië, juist weer onder de grond.
Nu tijd for slow breakfast, terwijl voor de deur de rommel- en de kunstmarkt opgebouwd wordt. Zometeen kijken of ze dat niet verward hebben en dan 10km tussen de regeldruppels doorfietsen.
Maar eerst koffie !

Vaak kijkluister ik het eerste half uur na mijn meestal vroege wakker worden muziek viaYouTube. Al tijden heb ik iets met het nummer O Well van Fleetwood Mac, en vanmorgen kwam ik het in een uiterst lekkere live opname van Black Pistol Fire tegen.
Fijn!

Om 05.32 had ik alweer heel wat gebladerd. Dit las ik gisteren al, maar vanmorgen kwam daar nog als ‘klein’ detail bij dat de man wel vooraf gescreened was en de eerste moord was bekend, maar omdt hij daarvoor gezeten had, mocht hij toch meedoen. 

En If This is true and it seems to be, it is more than a disgrace!
“Uit onderzoek van Amnesty blijkt dat de Nigeriaanse autoriteiten wisten van de geplande ontvoeringen door Boko Haram, maar faalden om in te grijpen”. De veiligheidsdiensten kregen 4 uur voor de aanval, van verschillende bronnen, waarschuwingen en hebben niet genoeg gedaan om deze te voorkomen. #BringBackOurGirls > http://bit.ly/1nor7T4 

en ogenschijnlijk off topic want man en zoon en misschien vader, maar zó on-topic als het maar kanLeuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • June 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: