Wát een feest! Spinvis en meer

On 27 October 2012 by Carolien Geurtsen


Ik heb een twitter- en blog maatje die een enorme muziekliefhebber is, en zoals ik dat vroeger zelf ook plachtte te doen als ik wel wist dat ik naar een voorstelling wilden, maar nog niet met wie, schaft hij ook lang van te voren twee tickets aan, waarna hij dan later wel kijkt wie er mee wil.
Heel lang geleden, het zal het begin van afgelopen zomer zijn geweest, hadden we een koffie-date hier in het dorp. Ik meen dat we toen met onze neus in de herrie van een volleybaltournooi boter vielen. het was onze eerste IRL kennismaking. Hij strompelend op zijn gips/krukken ik strompelend vanwege mijn hielspoor. vanavond zijn we beiden in een volgende fase van heling wat ons voetenwerk betreft. Toen kregenw e het ook over muziek en concerten.
Wat toen nog een eeuwigheid ver weg leek,  is vandaag aangebroken: vanavond gaan we naar Spinvis in Vredenburg Leidscherijn/De Rode Doos. Echt mega-fijn.
Het is even een gepuzzel om er te komen maar dan heb je ook wat. Ik noem het zelf altijd de Leidsche Bush bij Utrecht. En ik verheug me enorm, want behalve dat ik een groot Spinvis fan ben en ik Eric ook een hele aardige man vind, is het ook het eerste grotere concert wat ik van hem mee ga maken.
Afgelopen juni trad hij op in het Bostheater op Oerol waar ik vrijwilligde en ik moet zeggen, dat was een prachtige locatie voor hem en zijn band. Vervolgens bleef het door omstandigheden bij één liedje op TEDxDelft vorige maand en nu dus the full monthy.

Net als ikzelf doet Ruud ook mee aan wedstrijdjes op Twitter waarmee je van alles kunt winnen en hij bleek gisteravond the Lucky Guy voor twee kaartjes voor het optreden van Ellen ten Damme aanstaande woensdagavond.
Nou ben ik niet zo’n verlegen typje maar juist omdat hij me vanavond ook al verblijdt, vond ik het iets te ver gaan om te vragen of hij al iemand als gezelschapsdame of -heer had voor deze gelegenheid en zo niet, dan Moi graag. So let it go.
Vanmorgen veel, heel veel structurele zaakjes in huis gedaan en met slechts een grapefruit op en nog wat diverse afleidende omwegen zat ik tenslotte pas om 13.05 achter mijn ontbijt en computer.
Toen zag ik in mijn TL dat Ruud nog geen half uur eerder een oproep had gedaan: Wie wil er mee naar Ellen ten Damme, en ja, toen ben ik gelijk in de digi-pen geklommen, wel beseffend dat er mogelijk al een gegadigde zou zijn opgedoken of dat Ruud zijn wereldberoemde rechtvaardigheidsgevoel mij niet wilde ‘voortrekken’ boven andere niet-Spinvis gangers. De logica is geheel de mijne.
Maar nee hoor, integendeel:

En nu zit hier een heel blij mens, want wat wil ik haar allang graag een keer zien, zoals al eerder gezegd, ik vind haar een echt meesterlijke en allround rasartieste.  Ik prijs mezelf erg gelukkig!
Dank je wel Ruud!

bufalo_buggs_hairdo

happy girl anno 27.10.2012

 3 Responses to “Wát een feest! Spinvis en meer”

Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • July 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: