Zomaar een dinsdag in december – 365 dagen kerstkind

On 3 December 2013 by Carolien Geurtsen

waarop ik terwijl ik dit begin te schrijven naar de 100ste #popmeditatie luister

een smootie drink van zuurkool, verse anannas, kokos, bleekselderij, verse gember, knoflook, kurkuma, zwarte peper, chia en hennep en zonnebloempitjes, en, voor mij met mijn appel allergie heel gewaagd, een *goudrenet.

een avond en nacht met vele uren slaap achter de rug heb, wat een weldaad, meer  uren dan ik me sinds ooit kan heugen. wel in vier gedeeld but who cares, ik viel weer in slaap
niet in de laatste plaats omdat ik

weer met oxazapam begonnen ben, halfjes welliswaar, maar na grondig overleg met mezelf en huisarts lijkt dit een heel goed idee voor een paar weken, de snaren staan nog enorm strak en de slaap blijft ver te zoeken

ik voor de tweede dag de koffie laat staan

een lange familie e-mail heb gestuurd over de komende zon- en feestdagen

IMAG1786_15_300

tevreden terugkijk op een lange wandeling die ik gisteren met een oud en nieuw vriendin gemaakt heb. We hebben zelfs in het gras in de zon gezeten, onszelf koesterend aan elkaars gezelschap en onze eigen gevoelvolle gedachten

een paar bijzonder fijne en of leuke dingen gelezen heb

en wat studiemateriaal

De Top2000 stemlijst van carolien nog even bekijk

het wereldnieuws even overgeslapen heb
behalve deze petitie in mijn box – getekend en gedeeld

Remove Katie Hopkins from all programms and interviews

een Vrij Geluid hier bij ga zoeken en de foto bewerken

en dan enorm op ga ruimen…in huis

Zomaar een dinsdag waarop ik me voorlopig niet druk maak, verrukkelijk. waarop de popmeditatie nog steeds speelt en ik, die daarvan gruwelt, van muziek afzetten wel te verstaan, die dus even af moet zetten om het Vrije Dinsdag Geluid te bepalen – nog 28 dagen….
* Ik heb het ‘gevoel’ dat ik niet voor de gouwe ouwe reinet allergisch ben en neem daar best een groot risico mee want met veel andere rauw gegeten appels zwelt mijn mond en keel erg op. Tot nog toe, nu na de eerste grote beker, gaat het goed. Meestal treedt zo’n reactie binnen 60 seconden op. maar ik ben er nog, ontzwollen en wel. Erg leuk en fijn. net als deze muziek.
Ontzwollen

dus een tweede beker smootieness in ga schenken, hij smaakt erg goed
en die halve oxa weg ga ploppen
en benieuwd bent of en welke van bovenstaande muziek jij mooi vond

Fijne dag!

——————————————————-

Credits Vrije Geluiden

Gepubliceerd op 23 sep 2013

Broadcast september 15 10.30 AM (GMT +1)
Livestream http://livestreams.omroep.nl/npo/ned1
Website: http://programma.vpro.nl/vrijegeluide…

Han Stubbe, clarinet and electronics/ Roel van camp, accordion/ Hannes d’Hoine, double bass/ Steven Cassiers, drums

This video was recorded on the Into The Great Wide Open festival 2013 for VPRO Vrije Geluiden.
Vrije Geluiden is a music program made by the Dutch public broadcast organisation VPRO.
http://www.vrijegeluiden.vpro.nl

 

 

 Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • June 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: