zomerende Heksendames – brieven aan Laura 11

On 21 July 2014 by Carolien Geurtsen

sistersHallo lieve Laura,

We hebben de afgelopen week wat meer contact gehad dan anders, dat maakt dat ik weinig te vertellen heb, gewoon omdat ik het gevoel heb dat je alles al weet 😉
Leuk dat je de foto’s van de Instawalk010 bekeken hebt. Net als het schrijven met jou mijn bloglust weet heeft aangewakkerd, zo heeft dat dagje Rotterdam in beelden vangen mij weer volop in het vreugdebadje gegooid wat ik ‘met foto’s spelen’ noem. Zie ook mijn blogje van vandaag daar (deels over) waarin ik ook vertel dat ik het even met wat minder woorden ga doen.
Vandaag ben ik begonnen met een 21 daagse meditatie cyclus van Osho. Ik heb het echt gemist en fijn om er weer een vaste periode gestaag mee bezig te zijn. Waardoor het misschien weer net zo’n vanzelfsprekend onderdeel van mijn dag wordt als het vroeger was

Dat verminderen wat jij noemt, zal hopelijk een parallel proces zijn met de meditatie insteek, dat is althans nu mijn bedoeling. Dit omdat mijn huis behoorlijk aan het dichtslibben is.
Ik ga je opzoeken op Instagram heb ik net besloten, en misschien ook wel even naar die Facebook groep van je kijken. Als ik op verminderen zoek, kom ik er vast wel.
Consuminderen lukt hier al heel goed, simpelweg omdat ik zo’n mini budgetje heb, maar oude spulletjes eruit en structureel opruimen cq opgeruimd houden blijft een uitdaging. Volgende week komt een vriendin me helpen, echt heel fijn, maar zoals je je misschien wel kunt voorstellen, moet ik daarvoor dan al het nodige vooruit gewerkt hebben. Orde scheppen in mijn chaos.

Enne, een maand voor een Chakra is niks, en zeker het 1e niet, en ik kan het weten 😉
En tegen dat je bij 7 bent, kun je gerust opnieuw beginnen voor het volgende laagje.

Misschien zie ik je zo nog bij Blogpraat, over bloggen over actualiteit of niet. Ik heb over de MH17 alleen maar veel getwottert en geflaasbooked, informatie verspreid, en gezocht. Fijn dat er enigszins schot in het vervoer van daar naar hier lijkt te zitten, wat een drama en wat een grensoverschrijdende geen nette worden voor actie.

Misschien ga ik wel heel onconventioneel zo meteen al online.
Mooi je nieuwe website, maar ik snap nog niet waar ik daarnaar toe door moet linken zodat het weer een soort van klopt met onze brieven.
Enne kennelijk gaan we elkaar in oktober bij een muziek-event in Utrecht zien, voor die tijd in Rotterdam lukt denkelijk niet meer.

Laura en ik schrijven al een week of tien brieven aan elkaar die we behoorlijk ongefilterd de ether ingooien. We kennen elkaar ‘alleen’ van online, via Twitter en Blogpraat en een beetje via Facebook. We gaven de schrijfmagneet tussen ons wekelijks uitgebreid de ruimte, om na diezelfde Blogpraat op of rond 21.12 uur het digitale sop te kiezen. Met altijd een linkje naar elkaars meest recente brief van die dag/week. De linkjes naar de vorige brieven staan onderaan. 


Hoi Hoi,

Castlefest is het eerste weekend van Augustus. Ik begin me nu toch lichtelijk af te vragen wat me bezielde toen ik ja zei.

Wij hebben dan net 1 1/2 week zomervakantie achter de rug op de BSO. En in de paar dagen die ik dan vrij ben ga ik kinderen entertainen maar dan op een andere plek. Nu ja, het is voor het goede doel zullen we maar zeggen. Ik mag lekker veel Sprookjesjuf reclame rond spammen. Dus misschien houd ik er dan nog een betaalde opdracht aan over ook. Dat zou mooi mee genomen zijn.
Verder en ik dit weekend begonnen met chakra werk, ik dacht, dat doe ik wel even. Tot ik het boek opensloeg en las dat het de bedoeling is dat je ongeveer een maand per chakra bezig bent. Tja, ik heb na drie dagen wel weer het gevoel dat ik een beetje klaar ben met aarde. Ben nu dus bewust heel sloom aan het doen zodat ik de opdrachten nog een beetje kan rekken. Ik hoop op Castlefest een masseur tegen het lijf te lopen. Want jezelf laten masseren is ook een van de opdrachten.


Leuk om te horen wat jij er van vind. Alvast bedankt!

 • June 2019
  M T W T F S S
  « Jul    
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Subscribe to Blog via Email

  Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

%d bloggers like this: